Пн-Пт 11:00 - 17:00 Сб - 11:00 - 16:00 Нд - Вихідний

icon_acc Увійти / Реєстрація
icon_whishlist Мої бажання (0)
icon_acc
0
Кошик

Ваш кошик порожній :(

Цукерки бузина, без цукру Ricola, 50 г (Німеччина) -
Цукерки бузина, без цукру Ricola, 50 г (Німеччина) -
Артикул: 16-56 Виробник: Ricola В наявності

Цукерки бузина, без цукру Ricola, 50 г (Німеччина)

Ricola Holunderblüten Bonbon zuckerfrei, 50 g

98 грн
  • Група товарівЦукерки
- +
Цукерки бузина Ricola - це освіжаючі трав'яні ласощі для рота і горла зі швейцарських гір. Трав'яна цукерка поєднує цінну та запашну квітку бузини із перевіреною сумішшю трав Ricola 13. Заспокійливий бальзам для порожнини рота та горла не містить цукру, а отже, ніжний на зуби та не калорійний. У практичній кишеньковій коробці для легкого задоволення, коли ви в дорозі
 
Особливості продукту:
Без глютену, без лактози, веган
 

Інструкції щодо зберігання
Зберігати подалі від тепла та вологи.
 
Інструкція по застосуванню
Повільно смокчіть цукерку і дайте їй розтанути у роті, не кусайте її.
 
Попереджувальні повідомлення
з підсолоджувачами
може мати послаблюючий ефект, якщо споживати його надмірно.
Містить фенілаланін.
 
адреса компанії
Ricola AG
Baselstasse 31, 4242 Laufen, Швейцарія
 
Харчові цінності
Середня харчова інформація на 100 г.
Калорійність 238 ккал / 994 кДж
Жир 0 г.
Жир, з яких насичених жирних кислот 0 г.
Вуглеводи 97 г.
Вуглеводи, з них цукру 0 г.
Вуглеводи, включаючи багатоатомні спирти 96 г.
Білок 0 г.
Еквівалент солі 0 г.
 
інгредієнти
Точна назва товару:
Швейцарська трав'яна цукерка без цукру - з підсолоджувачами
 
Склад: підсолоджувач (ізомальт), підкислювач (яблучна кислота), рослинні екстракти (0,6%) з квітки бузини, реберника, алтея, м'яти перцевої,
Чебрець, шавлія, дамська мантія, деревій, бібернель, мальва, Коров’як, спидвел і хорехаунд, концентрат лимонного соку, Підсолоджувачі (аспартам, ацесульфам-К), натуральні ароматизатори, концентрат (Батат, морква), ментол.
Товари з цієї ж серії
left_arrow
right_arrow
Відгуки (0)
Залишити відгук

Ваша оцінка

Надіслати

Натискаючи "відправити повідомлення", я погоджуюся з обробкою своїх даних