Пн-Пт 11:00 - 17:00 Сб - 11:00 - 16:00 Нд - Вихідний

icon_acc Увійти / Реєстрація
icon_whishlist Мої бажання (0)
icon_acc
0
Кошик

Ваш кошик порожній :(

Цукерки, трав'яні оригінал, без цукру, у кишеньковій коробці Ricola, 50 г (Німеччина) -
Цукерки, трав'яні оригінал, без цукру, у кишеньковій коробці Ricola, 50 г (Німеччина) -
Артикул: 16-57 Виробник: Ricola В наявності

Цукерки, трав'яні оригінал, без цукру, у кишеньковій коробці Ricola, 50 г (Німеччина)

Ricola Bonbon, Kräuter Original, zuckerfrei, in der Taschenbox, 50 g  

98 грн
  • Група товарівЦукерки
- +
Ricola Kräuter Original без цукру містять силу 13 трав. Класика серед продуктів Ricola характеризується своїм вишуканим трав'яним смаком - заспокійливим для горла та голосу. Заспокійливий бальзам для порожнини рота та горла не містить цукру, а отже, ніжний на зуби та не калорійний. У практичній кишеньковій коробці для легкого задоволення, коли ви в дорозі
 
Особливості продукту:
Без глютену, без лактози, веган
 

Інструкції щодо зберігання
Зберігати подалі від тепла та вологи.
 
Попереджувальні повідомлення
з підсолоджувачами
може мати послаблюючий ефект, якщо споживати його надмірно.
Містить фенілаланін.
 
адреса компанії
Ricola AG
Baselstasse 31, 4242 Laufen, Швейцарія
 
Харчові цінності
Середня харчова інформація на 100 г.
Калорійність 235 ккал / 990 кДж
Жир 0 г.
Жир, з яких насичених жирних кислот 0 г.
Вуглеводи 98 г.
Вуглеводи, з них цукру 0 г.
Вуглеводи, включаючи багатоатомні спирти 96 г.
Білок 0 г.
Еквівалент солі 0 г.
 
інгредієнти
Точна назва товару:
Швейцарська трав'яна цукерка без цукру - з підсолоджувачами
 
Інгредієнти: підсолоджувач (ізомальт), екстракт трави (1%) з реберника, алтея, м’яти перцевої, чебрецю, шавлії, мантії, квітки бузини, коров’яка, деревію, бобрової локшини, спідвелу, мальви та хореунда; Колір (карамель), підсолоджувач (аспартам, ацесульфам-К), м’ятна олія, м’ятна олія, ментол.
Товари з цієї ж серії
left_arrow
right_arrow
Відгуки (0)
Залишити відгук

Ваша оцінка

Надіслати

Натискаючи "відправити повідомлення", я погоджуюся з обробкою своїх даних